Skip links

Facility Services

Bel Ons Nu

09 296 44 97

facility services aed cleaning

Facility Services

Facility services

AED Cleaning is méér dan een traditioneel schoonmaakbedrijf. Wij bieden u net dat tikkeltje meer, want naast schoonmaakdiensten kunt u ook bij ons terecht voor tal van facility services. Zo kunnen wij bepaalde administratieve taken voor u uitvoeren of een wc-dame of onthaalmedewerker ter beschikking stellen.

Een betrouwbare partner voor uw bedrijf

Niet alleen schoonmaakdiensten, maar ook facility services behoren tot onze specialiteiten. Wij dragen graag zorg voor alle faciliteiten in uw bedrijf, zodat we samen met u een aangename werkomgeving kunnen creëren. Een verzorgde werkplaats heeft immers een zeer positieve invloed op de sfeer in uw bedrijf en zorgt ervoor dat er minder ziekteverzuim is. Een investering in uw bedrijf, maar dus ook in uw medewerkers!
Omdat duidelijke, transparante communicatie onmisbaar is voor een geslaagde samenwerking, stellen wij voor u een persoonlijke facility host aan. Dit is uw aanspreekpunt bij wie u met al uw vragen terechtkunt. Deze persoon leidt ook alle facility services in goede banen en ondersteunt u waar nodig.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.