Skip links

Ramenwasser

Bel Ons Nu

09 296 44 97

ramenwasser aed cleaning

Ramenwasser

Niet veel mensen lappen graag hun ramen. Gelukkig is het team van AED Cleaning er om deze klus van u over te nemen. Dat we er ook het juiste materiaal en de beste producten voor hebben, helpt natuurlijk!

Schone ramen voor een mooi uitzicht

Niets is zo fijn om door schone ramen van uw tuin of uitzicht te kunnen genieten. Bovendien zijn blinkende ramen ook veel meer uitnodigend voor uw gasten, bezoekers of klanten. Stel deze karwei dus niet uit en doe een beroep op een professionele ramenwasser van AED Cleaning. Wij komen graag bij u langs om op regelmatige basis uw ramen te lappen, hetzij op de traditionele manier, het zij door middel van osmosereiniging. Die laatste is een uitstekende optie, want osmosewater is gedemineraliseerd en bevat geen stoffen meer die vlekken en strekken kunnen achterlaten op uw ruiten. Voor hooggelegen ramen is poetsen met osmose dan ook een aanrader!
Zijn uw ramen moeilijk bereikbaar of erg hoog? Ook dan kan AED Cleaning u helpen. Wij beschikken immers over de nodige veiligheidsuitrusting, zodat we ook op duizelingwekkende hoogtes de job kunnen klaren.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.