Skip links

Wagenparkreiniging

Bel Ons Nu

09 296 44 97

wagenparkreiniging aed cleaning

Wagenparkreiniging

Heeft uw bedrijf een fleet of wagenpark voor de medewerkers? Dan wilt u natuurlijk dat die auto’s of bestelwagens altijd proper zijn. AED Cleaning komt graag bij u langs om de wagens onder handen te nemen wanneer het voor u en uw medewerkers past.

Voor een goede eerste indruk

U stuurt uw verkopers vertegenwoordigers of teams niet graag de baan op met een vuile auto. Begrijpelijk, want dat geeft niet meteen een goede indruk wanneer zij bij uw klanten komen. Een schoon wagenpark is al even belangrijk als een net kantoor. Daarom kunnen wij op afroep of op geregelde basis bij u langskomen om uw wagenpark schoon te maken, zowel vanbinnen als vanbuiten. We plannen dit in wanneer uw medewerkers hun wagens niet nodig hebben. Zo verliest u geen kostbare tijd.
Bent u van plan om een wagen, bestelwagen of vrachtwagen te verkopen? Ook dan kunt u op AED Cleaning rekenen om een 100% schoon voertuig op de markt aan te bieden. Wij nemen zowel het interieur als de buitenkant van de wagen onder handen, zodat er geen vuiltje meer te bespeuren valt!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.