Skip links

Onze Werkwijze

AED Cleaning luistert

De eerste stap naar een duurzame samenwerking is luisteren. AED Cleaning luistert naar wat u nodig heeft, analyseert uw behoeften en stelt u een oplossing en prijsvoorstel op maat voor. Daarbij stellen we meteen een contactpersoon aan, zodat u één aanspreekpunt heeft bij wie u voor al uw vragen terecht kunt.

AED Cleaning bereidt voor

Zodra u de offerte goedkeurt, treffen we de nodige voorbereidingen. We zorgen dat onze teamleden worden uitgerust met de juistemproducten en toestellen of dat deze op voorhand tot bij u worden gebracht, zodat ze bij aankomst op uw site meteen aan de slag kunnen.

Onze medewerkers worden grondig gebriefd op voorhand. Ook wordt er indien nodig een toezichthouder aangesteld die op uw site zorgt voor de nodige begeleiding van het team, en dat elke dag zolang de samenwerking loopt.

AED Cleaning start op

Bij AED Cleaning is een contract niet noodzakelijk. Na goedkeuring kunnen wij de schoonmaakwerken onmiddellijk opstarten en is de samenwerking ook steeds opzegbaar. Geen gedoe met papierwerk, maar efficiënt en aangenaam voor beide partijen.

Tijdens de opstartfase wordt ons personeel ook gedurende drie weken opgeleid. Ze leren kijken, denken en doen. Het doel? Dat zij het werk zien en uitvoeren, nog voordat u het opmerkt.

AED Cleaning creëert structuur

Schoonmaakdienstverlening is een zeer ruim begrip. Daarom omschrijven wij alle taken van ons team op uw site in een duidelijk en gestructureerd draaiboek. Onze medewerkers krijgen een logboek, themakaarten en taakkaarten mee waarop hun specifieke taken vermeld staan. Deze documenten creëren niet alleen structuur, maar ook transparante communicatie tussen u en ons, want er is ruimte voorzien voor uw opmerkingen, extra taken of vragen. Bij de volgende schoonmaakbeurt wordt er meteen voor een oplossing voor deze opmerkingen of vragen gezorgd.

AED Cleaning garandeert kwaliteit en continuïteit

U vindt het fijn om in een nette omgeving te wonen of te werken, maar voor ons is het sterker dan een wens. Schoonmaken is onze passie.

En die mindset is onze garantie voor kwaliteitsvolle prestaties. Ons enthousiast, dynamisch en betrouwbaar team zet elke dag zijn beste beentje voor om uw kantoor, bedrijfsgebouw, instelling of woning kraaknet achter te laten.

Wanneer één van uw eigen schoonmaakmedewerkers door omstandigheden niet kan werken, kunnen wij voor vervanging zorgen. U kunt er van op aan dat we al onze medewerkers met zorg selecteren en steeds bekwaam personeel voor al uw choonmaakdiensten aanstellen.

Bij afwezigheid van een personeelslid uit ons eigen schoonmaakteam worden de taken van deze medewerker opgevangen door de rest van het team. Wij garanderen dat alle overeengekomen taken elke keer naar behoren worden uitgevoerd.

AED Cleaning volgt nauwlettend op

De toezichthouder die voor uw site wordt aangesteld, volgt alle schoonmaakwerken nauwkeurig op. Hij of zij rapporteert en controleert op zowel methodefouten en vuilfouten als fouten tegen periodieke taken. Waar nodig stuurt de toezichthouder bij en leidt hij alles in goede banen.

Daarnaast hechten wij ook veel belang aan hoe u de samenwerking ervaart. Op regelmatige basis luisteren wij graag naar uw feedback, uw tevredenheid en eventuele verdere verwachtingen. Dankzij uw input kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren.

AED Cleaning communiceert

Dat spreekt voor zich. Duidelijke communicatie voorkomt misverstanden en creëert een goede verstandhouding. Wij staan steeds met een luisterend oor voor u klaar. Vóor de aanvang van, tijdens en na de samenwerking kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen en opmerkingen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.