Skip links

Over Ons

AED Cleaning investeert dagelijks in efficiëntie en opleiding. Onze teams zijn altijd mee met hun tijd en werken snel en doeltreffend, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Indien gewenst werken wij enkel met ecoproducten. Zo dragen we samen ons steentje bij aan het milieu. Ook onze bestelwagens zijn uitgerust met de meest innovatieve toestellen.

U vraagt, wij maken schoon. Zowel particulieren als bedrijven met elke schoonmaakvraag  bij ons terecht voor een samenwerkingsvoorstel op maat.

 

Team & Structuur

Bent u op zoek naar het perfecte poetsteam om uw kantoor of bedrijfsgebouw te laten blinken? AED Cleaning komt bij u langs, luistert naar al uw verwachtingen en stemt de poetsplanning af op uw noden en wensen.

Wanneer wij uw aanvraag voor een poetsteam ontvangen, komt een van onze vertegenwoordigers bij u langs. Hij luistert naar uw wensen en maakt een voorstel op maat.

Na goedkeuring van de offerte plant een inspectrice een afspraak met u in. Ze komt bij u langs voor een kennismakingsgesprek en kijkt welk poetsteam het meest geschikt is voor uw noden. Daarna komt de inspectrice nog regelmatig op controle. Is er iemand van het poetsteam afwezig? Dan zoekt en brieft ze zelf het geschikte vervangteam, zodat ook zij zonder problemen aan de slag kunnen om uw kantoor of bedrijfsgebouw uitgebreid te poetsen.

Onze zaakvoerster zorgt voor de aanwerving van geschikte werknemers. Daarvoor neemt ze interviews af met kandidaten en beslist ze zelf wie ze aanneemt voor het poetsteam. Ze verzorgt ook de boekhouding en behoudt steeds de controle over alle poetsteams.

Het poetsteam komt bij u langs en neemt uw ruimte volledig onder handen. Zowel binnen als buiten, van de vloer tot het dak. Elk teamlid is opgeleid en gekwalificeerd om uw ruimte terug spic en span te maken.

professioneel schoonmaakbedrijf

Geschikt poetsteam voor elke klant

Elk poetsteam dat bij u langskomt, weet perfect wat er van hen verwacht wordt. We kiezen het team voor u uit dat het best bij uw wensen en noden aansluit.

Alles moet blinken

De ervaren en gemotiveerde medewerkers gaan tot het uiterste om uw pand kraaknet achter te laten. Ze poetsen tot in de kleinste hoekjes en stoppen pas als alles blinkt.

Brede waaier aan schoonmaakdiensten

AED Cleaning beschikt over een bede waaier aan schoonmaakdiensten: van industriële en periodieke schoonmaak tot gevelreiniging en groenonderhoud.

Nieuwste producten

Via regelmatige opleidingen kan elk team aan de slag met de nieuwste toestellen en producten. Zo garanderen wij steeds een efficiënte poetsbeurt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.