Skip links

Ramen wasser

Een ramen wasser doet wat u zelf liever zo lang mogelijk uitstelt. Uw vuile ramen wassen. U kan er moeilijk bij of het is veel te hoog. Bovendien is ramen wassen zonder strepen een kunst op zich. Stel het ramen wassen niet langer uit en doe beroep op de ramenwassers van AED Cleaning.

Nauwgezette kwaliteitscontrole

Regelmatige controle en evaluatie.

Professionele producten en tools

 Traditionele reiniging of osmose.

Ook op moeilijke hoogtes

Aangepaste veiligheidsuitrusting.

” Wij zijn blij dat er een heel goede opvolging is. We hebben een heel tof team die bij ons komt poetsen.”

Peter Van Der Henst

Zaakvoerder, IDOLA Business Center Lochristi

“Alles loopt erg vlot. Wij hebben een hoge standaard in hygiëne. AED Cleaning houdt de kliniek dan ook in een heel propere staat.”

Valerie De Bleecker

Dierenkliniek De Bosdreef

ramen wasser

Niets is zo fijn om door schone ramen van uw tuin of uitzicht te kunnen genieten. Bovendien zijn blinkende ramen ook veel meer uitnodigend voor uw gasten, bezoekers of klanten. Stel deze karwei dus niet uit en doe een beroep op een professionele ramen wasser van AED Cleaning.

Wij komen graag bij u langs om op regelmatige basis uw ramen te lappen, hetzij op de traditionele manier, het zij door middel van osmosereiniging. Die laatste is een uitstekende optie, want osmosewater is gedemineraliseerd en bevat geen stoffen meer die vlekken en strekken kunnen achterlaten op uw ruiten. Voor hooggelegen ramen is poetsen met osmose dan ook een aanrader!

Zijn uw ramen moeilijk bereikbaar of erg hoog? Ook dan kunnen de ramenwassers van AED Cleaning u helpen. Wij beschikken immers over de nodige veiligheidsuitrusting, zodat we ook op duizelingwekkende hoogtes de job kunnen klaren.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.